FAQ

Om du allerede har konto: Velg «glemt passord» og følg instruksjonene du får på mail. Om du ikke har konto, registrerer deg på skjemaet på nettsiden, så hjelper vi deg videre. Fortsatt problemer? Send en mail til post@sunesport.no

Nettsidene oppdateres løpende med tilgjengelige varer. Har du spørsmål om et spesifikt merke eller produkt, kontakt oss på post@sunesport.no. Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, så holdes du oppdatert på nye produkter og andre nyheter, du kan melde deg på nyhetsbrev her

Vi tilbyr disker i ulike prisklasser og til ulike nivåer av ferdigheter. I tillegg til utstyr godt egnet til nybegynnere har vi også disker i ypperste kvalitet. Vi leverer disker egnet til både rekreasjon og konkurranse-spill, i tillegg til sekker, kurver og andre diskgolf-relaterte produkter.

Ta kontakt med oss på post@sunesport.no så finner vi sammen ut av hvilke produkter som passer deg best.

Vi har i en årrekke satt opp diskgolf-baner i Norge. Du kan lese mer om banebygging her.

Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med dette.

Alle disker flyr forskjellig. For å enklest mulig differensiere mellom de forskjellige typer disker gir vi de tall, eller ‘flight numbers’. Slik som i vanlig golf har vi puttere og drivere, som både kjennes forskjellige ut i hånda og som har helt ulike flyve-evner. Tallene kan fremstå kompliserte første gang, men er i grunn veldig enkel.

Flyegenskapene er delt inn i fire kategorier: Speed, Glide, Turn og Fade. Hver enkelt disc har sine egenskaper som gjør disken unik, og ved å se på tallene vi har brukt, kan man sammenligne disker med hverandre.

Speed: Speed er hvor raskt disken skjærer igjennom luften. 1 er tregest og 15 er raskest. Raskere disker er mer krevende å kaste og anbefales for viderekomne.

Glide: Glide beskriver hvor mye en disc har lyst til å holde seg svevende. Disker med mye glide egner seg best for nybegynnere og for maksimal lengde.

Turn: Turn forteller oss om hvor mye en disc har lyst til å svinge i den innledende fasen av kastet. Turn varierer fra «-5» til «+1». Disker som har et veldig lavt tall i turn er det vi kaller understabile. Retningen disken svinger varier ut i fra hvilken retning disken roterer. Roterer disken med klokka vil disken ha lyst til å turn (svinge) til høyre. Roterer disken mot klokka blir alt speilvendt.

Fade: Fade er tallet som definerer til hvor stor fra en disk faller av sidelengs mot slutten av sin «flight». Fade rangeres mellom 0-6, hvor 6 gir mest fade, det vil si at disker med 0 i fade vil fly veldig rett.

Vil tilbyr dessverre ikke dette, men vi har flere samarbeidspartnere rundt om i landet som kan tilby dette. Send oss en e-post på post@sunesport.no så skal vi prøve å sette deg i kontakt med noen som kan bistå.

Vi anbefaler å ta inn både EL-Dart og tradisjonell dart da dette vil dekke preferansene til deres kunder. I tillegg anbefaler vi et utvalg piler til både EL-Dart og tradisjonell samt noe tilbehør. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere med et oppsett.

Elektronisk dart og tradisjonell dart er begge spill som krever presisjon og dyktighet, men de har noen forskjeller. I tradisjonell dart kaster spillere piler mot en fysisk darttavle, ofte laget av sisal eller kork, og poengene beregnes basert på hvor pilene treffer og hvilken sektor de treffer i. Elektronisk dart bruker derimot en digital tavle som registrerer treffene ved hjelp av sensorer, og poengene beregnes automatisk. Mens tradisjonell dart kan være mer avhengig av nøyaktighet og fysisk styrke, tilbyr elektronisk dart ofte mer varierte spillalternativer og muligheten til å spore statistikk og fremgang over tid.

Her vil du trenge ett utvalg racketer og tilbehør i ulike prisklasser. Vi har et bredt utvalg av både racketer og tilbehør som du kan finne her

Flex Net er et populært produkt som man kan bruke på vanlige bord og er praktisk for de som ikke har plass til ett eget bordtennis bord.

Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi med et oppsett.

Handlekurv