Wheel Bee® Backpack Generation Z

  • Kr 699,00
  • Ekskl. mva: Kr 559,20

* Farge

  • Modell: 45917686
  • Tilgjengelighet: Utsolgt0 produktomtaler / Skriv produktomtale


Den nye Generation Z sekken med LED-lys har mange bruksområder. Kan brukes både som en skole-, fritids- eller sports-ryggsekk.

Robust ryggsekk med polstret rygg, stropper og bunn. Det grønne LED-lyset og reflektorstripene gir maksimal synlighet og sikkerhet når du er ute i skumring eller om natten. Av/på-bryteren har tre instillinger (lyser, blinker raskt, blinker sakte).

Ryggsekken er laget av et robust 600D polyestermateriale, som er dobbeltgummiert for å gjøre sekken vanntett og slitesterkt. Ryggen er utstyrt med et luftsirkulasjonssystem som holder ryggen din avkjølt.

Sekken har ulike innvendige systemer og lommer som USB-port, hodetelefonutgang, 3 hovedrom, 1 mindre rom, 3 godt skjulte rom for å forhindre tyveri, laptophylse, 2 rom for powerbanks, lagring for små deler, bærehåndtak, justerbart brystbelte med nødfløyte, hoftebelte, sidelommer, sidestropper for å feste gensere eller lignende.

I fronten av ryggsekken er det et åpent rom med festeklips med plass til skateboard, jakker e.l. Sekken har SBS glidelåser av høy kvalitet som er enkle å betjene. Utskiftbare batterier (2xCR2032) inkludert. Lyser i snitt 100 timer.

Mål: 46x32x20cm.
Volum: 30 liter.

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.