Klassesett m/kurver og golf frisbeer

  • Kr 8 667,00
  • Ekskl. mva: Kr 6 933,60

  • Modell: 50004424
  • Tilgjengelighet: På lager0 produktomtaler / Skriv produktomtale


Klassesett med tre portable kurver og 30 disker.

Lag deres egen frisbeegolfbane på skoleområdet. Frisbeegolf er en utmerket aktivitet til bruk i kroppsøvningstimen eller til egenorganisert bruk i pauser og etter skoletid.

Dette settet består av:

3 stk. portable kurver (Ass.farger)
DISCatcher® Traveler Disc Golf Target er klar til å følge deg på alle dine diskgolf-eventyr! DISCatcher® Traveler er vårt letteste portable diskgolfkurv. Traveler settes opp lett som en plett og er like lett å ta ned igjen. Ideell for å ta med på camping, til stranden eller i parken. Travellerens lette vekt og enkle oppsett gjør den til et utmerket valg for skoler. DISCatcher® Traveler er alltid klar til å være med deg på en runde diskgolf.

Produktinfo:
12 ekte kjeder for å bedre simulere en permanent kurv
Leveres med matchende bag for enkel transport og lagring
Ekstra bredt kurvbrett som er laget av et lett, slitesterk, hurtigtørkende mesh stoff
Fem ben gir en bred og solid base
Inkluderer ankerringer og ankerstenger for å sikre kurven i bakken
Vekt: 7 kg
Høyde: 167 cm

30 stk. midrangedisker (Ass.farger)
En midrangedisk kan brukes til alle kast på en frisbeegolfbane og er den type disk vi anbefaler å bruke for å utvikle riktig teknikk og forståelse for frisbeegolf. Passer alle ferdighetsnivåer. Klassesettet inneholder disker som er egnet til bruk på barne- og ungdomskoler. Ta kontakt eller legg inn en kommentar på ordren hvis settet skal brukes til et annet formål så velger vi ut disker som passer.

Disker til frisbeegolf er litt mindre og raskere enn vanlige frisbeer. En golfdisk flyter bedre enn en ordinær frisbee under varierende vindforhold og gjør det enklere å være mer presis. De er delt inn i tre hovedkategorier: Putter, midrange og driver.

Putter brukes når man er tett på kurven og presisjon er nøkkelen.

Midrange er som navnet foreslår, en mellomting mellom putter og driver. Dette er den vanligste disken å spille med. Er man en nybegynner så er det lurt å starte med en midrangedisk og heller gå over til andre varianter etter hvert som man får mer erfaring med spillet.

Driver bruker man når man skal ha disken til å gå langt og når man ikke trenger like mye presisjonen som putteren gir.

Innenfor disse tre kategoriene er det store forskjeller på diskene, noen er laget for sterk vind og andre er laget for vindstille forhold. Når man spiller frisbeegolf er det lov å ta med seg så mange frisbeer man ønsker og bytte mellom hvert kast!

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.