Logitech G29 Racing Wheel til PlayStation 3 / 4 & PC

  • Kr 3 199,00
  • Ekskl. mva: Kr 2 559,20

  • Modell: 941-000112
  • Tilgjengelighet: Utsolgt0 produktomtaler / Skriv produktomtale


Forbedre din konsollopplevelse
Du vil aldri ville ønske å race med en vanlig styreinnretning igjen etter at du legger til Driving Force til kontrollerutvalget. G29 spillratt er designet for de nyeste racerspillene for din PlayStation®4- eller PlayStation®3-konsoll. G29 Driving Force fungerer også på din PC med Logitech Gaming Software.

Kjenn hver eneste vektfordeling, bremsesvikt eller dekkstøt
Føl dekkene i hver sving og type terreng, føl under- eller overstyringsdrift og mer. Kraftig dobbelt motor Force Feedback simulerer realistiske kraftvirkninger, slik at du kan svare med presisjon.

Tett, glatt, presis kontroll
Du får en eksepsjonelt glatt, stille styringsfunksjon. Heliske gir er modellert etter gir som brukes i bilgir for å redusere uønsket støy og vibrasjon. Anti-backlash holder rattet og pedalene der de skal være, og maksimerer kontrollen din.

Kontroll direkte ved fingerspissene
Alle kontroller er der du kan nå dem. D-Pad, knapper og skovlskiftere er integrert i racerrattet. LED-indikatorlampene som er plassert rett over midten av rattet forteller deg akkurat når du skal skifte opp eller ned. Du kan opprettholde maksimum akselerasjon uten å ta øynene av banen. En 24-punkts velger og +/--knappene på fronten av rattet gjør at du kan fininnstille kjørepreferansene dine ytterligere.

Responsiv gulvpedalenhet
Oppretthold en mer realistisk kjørestilling med separate gulvpedalenhet med integrert gass-, bremse- og clutchpedaler. G29 Driving Force lar deg komfortabelt akselerere, bremse og skifte gir med følelsen av en faktisk bil.
Den ikke-lineære bremsepedalen etterligner ytelsen av et trykkfølsomt bremsesystem for en mer mottakelig og presis bremsefølelse. For enda finere kontroll, reposisjoner pedalfrontene for å utføre hæl-tå-manøvreringer enda lettere.
Gummiføtter for harde overflater og patentert tilbaketrekkbart teppegripesystem bidrar til at pedalene holder seg akkurat der du plasserer dem.

Produktinfo: 
Overføringsteknologi: Kablet
Grensesnitt: USB
9000-graders hjulomdreining
Produsentens garanti: 24 mnd
Vekt m/emballasje 8 kg
Kontrollfunksjoner ratt: D-pute, girskiftepadler, skifteknapp
Funksjoner ratt: Kraftrespons, status-LED
Funksjonerpedaler : Automatisk kalibrering, carpet grip system
OS påkrevd: Microsoft Windows 7 / 8 / 8.1
Tilleggsutstyr inkludert: Strømadapter
Designet for: Sony PlayStation 3, Sony PlayStation 4

Skriv produktomtale

Du må logge inn eller registrere deg for å kunne skrive omtale.

Relaterte produkter